18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Της νύχτας τα καμώματα…

Μια πρωτοβουλία της Πολιτείας μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο θα μπορούσε να είναι μια καλή εξέλιξη. Και μακάρι τέτοια να αποδειχθεί, αν και ούτε μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει, ούτε και μεγάλη... κατανόηση στο βραδιάτικο Παρασκευή για μια ιστορία που "σέρνεται" από μέρες.

Πριν καν όμως αρχίσει η πολυαναμενόμενη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ήδη στο εσωτερικό της Basket League έχουν υπάρξει πολλές αναταραχές και φωνές.

Η... διεύρυνση με την παρουσία της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μόνο απορίες προκάλεσε. Δείχνει ότι η πρόθεση είναι να συζητηθεί συνολικά το μέλλον του πρωταθλήματος. Με επιλεκτική παρουσία ομάδων όμως και με αρκετούς όπως για παράδειγμα ο Αρης να μην  έχουν δει με καθόλου καλό μάτι τον αποκλεισμό τους. Με ακόμα χειρότερο έχουν δει το ότι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, πάει να εκπροσωπήσει ομάδα κάτι που χαρακτηρίζεται πρωτοφανές, αφού στον ΕΣΑΚΕ ο ΠΑΟΚ έχει άλλον εκπρόσωπο και ο πρόεδρος (πρέπει να) είναι ουδέτερος.

Ευχής έργο θα είναι κατά τα... μεσάνυχτα απόψε να έχουν λυθεί τα προβλήματα του πρωταθλήματος. Και όχι να έχει επιβεβαιωθεί το αδιέξοδο και να έχουν δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερα όπως πολλοί φοβούνται από τα πρώτες αντιδράσεις που υπάρχουν στις λεπτομέρειες μιας κίνησης που φαντάζει πολύ διπλωματική για να εξελιχθεί και σε ουσιαστική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ