19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το παιδί της Πάτρας Μο Φαγιέ (infographic)

Έστω και με έμμεσο τρόπο -άλλωστε δεν είναι πια καθόλου ασυνήθιστο- ανακοινώθηκε η επιστροφή του Μο Φαγιέ στον Προμηθέα έπειτα από απουσία δύο χρόνων. Το έκανε γνωστό η προηγούμενη ομάδα του η Σάρατοβ και μένει πια να το κάνει επίσημο η ομάδα της Πάτρας. Έτσι ο Σενεγαλέζος θα γίνει και πάλι κάτοικος Πάτρας.

 


Ο 34χρονος φόργουορντ ξέρει το ελληνικό Πρωτάθλημα καλύτερα από τους περισσότερους, εν ενεργεία ξένους παίκτες. Πριν συναντηθούν ο δρόμος του με εκείνον του Προμηθέα το καλοκαίρι του 2016, είχε περάσει ήδη μία τριετία στη χώρα μας με τρεις διαφορετικές ομάδες. Τον Ίκαρο, τον Πανελευσινιακό και το Ρέθυμνο. Με τον Προμηθέα ωστόσο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε μία ομάδα που πρωταγωνίστησε στο Πρωτάθλημα. Μπορεί η πρώτη σεζόν (2016-17) να ήταν αναγνωριστική για τους Αχαιούς καθώς ήταν και η παρθενική τους στην κατηγορία όμως η δεύτερη ήταν ενδεικτική της μετέπειτα εξέλιξης τους, αφού το τέλος της τους βρήκε στην τετράδα.

 


Ο Φαγιέ είχε σημαντική συμβολή στην πορεία και των δύο σεζόν, με αριθμούς που τον κρατούν ψηλά στις λίστες του Προμηθέα στην κατηγορία. Αναμένοντας την επισημοποίηση της επιστροφής του και βέβαια να τον δούμε ξανά εν δράσει στον Προμηθέα, ας δούμε τους συνολικούς αριθμούς του στη διετία 2016-18 και που κατατάσσεται στις ιστορικές λίστες της ομάδας της Πάτρας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ