17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαυροειδής: “Υπάρχει σκέψη για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα”!

Οι ομάδες της Basket League έχουν πάρει απόφαση το πρωτάθλημα να διακοπεί οριστικά, όμως οι παίκτες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν παιχνίδια το καλοκαίρι και η φετινή σεζόν να τελειώσει με κάποιον τρόπο μέσα στα γήπεδα. Το έχει πει ο ΠΣΑΚ από τις πρώτες μέρες της καραντίνας, το επαναλαμβάνει και τώρα ο αντιπρόεδρός του Δημήτρης Μαυροειδής, έχοντας μάλιστα νωπή τη δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη περί της ισχυρής πιθανότητας που υπάρχει να αρχίσει ξανά το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

«Ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση. Πάμε ανάλογα με την πορεία της αντιμετώπισης του ιού. Ούτε το υπουργείο μπορεί ακόμη να πει κάτι, πρέπει να δούμε πως θα πάει η καραντίνα και όλο αυτό με το lockdown. Υπάρχει σκέψη για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πάντως εμείς είτε παίξουμε είτε δεν παίξουμε ξανά φέτος, όποια απόφαση και να παρθεί, θα είμαστε εκεί», δήλωσε ο σέντερ της ΑΕΚ μιλώντας στο MEGA στο περιθώριο της αιμοδοσίας, που διοργανώθηκε στο ΟΑΚΑ και στην οποία ήταν παρών.

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η Basket League: «Υπήρχε μία αρχική απόφαση του ΕΣΑΚΕ, που μπορεί να ήταν και λόγω του φόβου από το κύμα εξάπλωσης του ιού εκείνο το πρώτο διάστημα. Στην Ελλάδα πάμε πολύ καλά στην αντιμετώπιση της επιδημίας, είναι λίγα τα κρούσματα και οι θάνατοι, ο κόσμος έχει συνετιστεί κι έχουμε κρατήσει την κατάσταση σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Όλα αυτά είναι θετικό δείγμα για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε ότι μπορεί να επανέλθει η δράση στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα, οπότε ίσως πρέπει να το ξαναδούμε και για το μπάσκετ. Επιστροφή στα παιχνίδια με τον σωστό τρόπο βεβαίως, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ