21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προβληματισμός για Μπάρλοου στην Κύμη

Η επιστροφή του Κέλσι Μπάρλοου στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κύμης διαφημίστηκε ως μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ευβοϊκή ομάδα, που περίμενε πολλά από τον πρώτο σκόρερ της Basket League τη σεζόν 2016-17. Στο γήπεδο, όμως, τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός εμφανίζει πολλά προβλήματα προσαρμογής σε αυτά που ζητά ο Γιάννης Καστρίτης από τους παίκτες του, κάτι που προκαλεί εντύπωση, δεδομένου ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία πρόπερσι στα Τρίκαλα. Φαίνεται, όμως, πως ο Μπάρλοου δεν είναι ο ίδιος παίκτης.

Μετά από το σύντομο και αποτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ ουσιαστικά χάθηκε από το προσκήνιο και κατά την επιστροφή του δείχνει ότι δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνουν οι άνθρωποι της ομάδας της Κύμης, που έχουν αρχίσει πια να μην κρύβουν τον προβληματισμό τους. Και να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Μπάρλοου να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα τους πριν καν γίνει παρόν. 

Ο Μπάρλοου δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Χολαργό ούτε στο σημερινό με τον Ήφαιστο κι αυτό μπορεί να λέει πολλά πράγματα όσον αφορά το μέλλον του στην Κύμη. Όπως και η απόκτηση των Σαγκς και Στυλιανού, δύο παικτών που ουσιαστικά αγωνίζονται στη θέση του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ