33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μια προσευχή για τον Ουάτς (pic)

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο ΓΛ Φάρος ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ Ραχίμ Ουάτς από το πανεπιστήμιο Σάουθερν Μισισίπι. Ο παίκτης ήρθε στη Λάρισα, αλλά δεν έμελλε να παίξει ποτέ στην ομάδα. Στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαγνώστηκε ένα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο ακόμα και για την ίδια του τη ζωή. Οι γιατροί άναψαν κόκκινο φως και ο ίδιος δεν θα μπορούσε παρά να συμμορφωθεί. 

Έμεινε για αρκετές μέρες στη Λάρισα περιμένοντας να ολοκληρωθεί ένας κύκλος εξετάσεων που έπρεπε να κάνει και είχε φυσικά τη βοήθεια και συμπαράσταση των ανθρώπων του ΓΛ Φάρου. Δεν μετείχε, όμως, ούτε στις προπονήσεις και πρόσφατα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ένα μήνυμα με το οποίο δημοσιοποιεί το πρόβλημά του και ουσιαστικά ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αν και εύχεται το πρόβλημα να είναι παροδικό και να μπορέσει κάποια στιγμή να ξαναπαίξει μπάσκετ.

"Εξαιτίας ενός απρόβλεπτου προβλήματος υγείας, αναγκάζομαι να αποχωρήσω από το άθλημα που αγαπώ. Ευχαριστώ όλους όσοι με συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι μέχρι σήμερα. Ελπίζω ότι το ταξίδι δεν έχει τελειώσει και ότι θα μπορέσω να πιάσω ξανά την μπάλα του μπάσκετ στα χέρια μου. Σας ζητώ μόνο να προσευχηθείτε για μένα και την οικογένειά μου όσο εμείς θα αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας", έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια ομαδική φωτογραφία του ΓΛ Φάρου.

Κι εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει σε αυτό που έκανε μέχρι σήμερα και αγαπά τόσο πολύ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ