20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπαίνει “λουκέτο” και στις ΚΑΕ!

Τι σχέση έχει το μπάσκετ με ένα μαγαζί που πουλάει... παπούτσια; Με πρώτη σκέψη, καμία. Ελα όμως που έχει. Το "λουκέτο" που μπαίνει από αύριο το πρωί στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, με τις γνωστές εξαιρέσεις, πιάνει και τις ΚΑΕ!


Η μακρά λίστα που διάβασε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς και που έχει δημοσιευτεί τα τελευταία 24ρα σε όλα τα ΜΜΕ, περιλαμβάνει αμέτρητους ΚΑΔ, Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητα πιο αναλυτικά που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες επαγγελματικές δραστηριότητες.


Ο κωδικός 9319 είναι το... μυστικό μας. " Άλλες αθλητικές δραστηριότητες πλην αθλητών και ομάδων που είναι σε προετοιμασία ολυμπιακών αγώνων 2020" είναι η περιγραφή που περιλαμβάνει μέσα και τις Ανώνυμες Καλαθοσφαιρικές Εταιρίες.


Επί της ουσίας, αφού το αγωνιστικό τους τμήμα έτσι κι αλλιώς είναι σε αργία με κλειστά τα γυμναστήρια, από σήμερα κλείνουν και τα γραφεία τους και η όποιες δραστηριότητες γίνονταν εκεί.


Το καθεστώς στο οποίο υπάγονται και οι ΚΑΕ σε πρώτη φάση ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου, με πιθανότερη φυσικά την παράτασή του, σε πρώτη "ανάγνωση" δεν συνεπάγεται κάτι αφού με ανοιχτά ή κλειστά γραφεία, το θέμα είναι αν και πώς θα ξαναρχίσει η δράση που αυτή, αποκλείεται να μπει στην κουβέντα πριν το Πάσχα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ