24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Basket League βάζει… πετρέλαιο

Πανηγυρικό τόνο σκοπεύει να δώσει στην προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ανακοινώνοντας την συμφωνία με κεντρικό χορηγό.

Η, εκ των πραγμάτων δύσκολη αναζήτηση, μετά την αποχώρηση της στοιχηματική εταιρία που υπήρχε, κατέληξε σε μια πολύ καλή συμφωνία με τα Ελληνικά Πετρέλαια και απομένουν κάποιες ρυθμίσεις που θεωρούνται τυπικές από ανθρώπους που γνωρίζουν την υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και το ποσό που θα δοθεί για την χορηγία είναι μεγαλύτερο από αυτό που έδινε η στοιχηματική εταιρία, που είχε κλείσει με προσωπικές παρεμβάσεις και γνωριμίες στο παρά πέντε και πάλι για να μην μείνει το πρωτάθλημα χωρίς χορηγό!

Το πώς επιτεύχθηκε η υπάρχουσα συμφωνία είναι το λιγότερο που νοιάζει φυσικά τους εμπλεκόμενους, οι οποίοι αδημονούν απλά να ακούσουν τα τυπικά και να μπορούν πλέον να υπολογίσουν δεδομένα έσοδα, μαζί με όσα δοθούν από την τηλεόραση. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν αρχίσει να απογοητεύονται βλέποντας δυσοίωνο το μέλλον σε ό,τι αφορά τους πόρους που περιμένουν για να βγάλουν την χρονιά, αλλά το τέλος όπως όλα δείχνουν θα είναι ανέλπιστα καλό με τα ΕΛΠΕ να βάζουν... καύσιμο στο πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ