22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η διακοπή έφερε και το «λίφτινγκ»

Ο Φεβρουάριος έφυγε με μικρή αγωνιστική δράση στη Stoiximan.gr Basket League αφού στη διάρκεια του έγιναν το All Star Game, ο τελικός του Κυπέλλου και οι δύο αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι ομάδες της κατηγορίας ετοιμάζονται για την επιστροφή τους και κάποιες από αυτές θα εμφανιστούν με νέα πρόσωπα.

 

Συνολικά εννιά νέοι Αμερικανοί προστέθηκαν στα ρόστερ των ομάδων και οι τέσσερις έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα μας, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τον Κέβιν Πάντερ που πρόλαβε να παίξει ήδη σε δύο ματς της ΑΕΚ, ο αριθμός φτάνει τους 10.

 

Κολοσσός: Η ομάδα της Ρόδου θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό του Μάλκολμ Γκρίφιν με τον Μπράντον Γιανγκ που γνωρίζει τα κατατόπια του ελληνικού Πρωταθλήματος από το επιτυχημένο πέρασμα του με το Λαύριο.

 

Ολυμπιακός: Με νέο πρόσωπο θα επανεμφανιστεί στο Πρωτάθλημα και βέβαια στην Ευρωλίγκα από αύριο ο Ολυμπιακός. Ο Μπόμπι Μπράουν έχει επίσης στο βιογραφικό του ήδη ένα πέρασμα από τη χώρα μας αφού έπαιξε στον Άρη της σεζόν 2010-11.

 

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» έχουν ήδη εντάξει στο ρόστερ τους τον Μάικ Τζέιμς και τον Άντριαν Πέιν ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια αλλαγή ακόμη, που θα δώσει σε έναν ή και στους δύο το δικαίωμα συμμετοχής. Μετρώντας εννιά πλέον ξένους στο δυναμικό τους θα πρέπει να έχουν τρεις εκτός Πρωταθλήματος.

 

Πανιώνιος: Ο Πανιώνιος επιχείρησε να ενισχυθεί με δύο παίκτες όμως προς το παρόν θα αρκεστεί στον έναν αφού ο Ντένις Ικόβλεφ που είχε φτάσει «μια ανάσα από τη συμφωνία», κατέληξε στη Βέντσπιλς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πάντως πρόσθεσε στην περιφέρεια της έναν εξαιρετικό σκόρερ, τον Τάιρον Μπράζελτον.

 

ΠΑΟΚ: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε μια «ένεση» ποιότητας στο επιθετικό παιχνίδι της φέρνοντας τον Τεράν Πέτεγουεϊ που επίσης θα κάνει αυτό το τριήμερο την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

 

Τρίκαλα: Η θεσσαλική ομάδα θα έχει τα περισσότερα νέα πρόσωπα αφού προχώρησε στην απόκτηση τριών Αμερικανών κι ενός Έλληνα, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ως το τέλος την παραμονή της στην κατηγορία παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Κάτοικοι Τρικάλων ως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γκάρι Τάλτον που έκανε πέρσι μια πολύ καλή σεζόν στο Ρέθυμνο, ο Ντι Τζέι Ρίτσαρντσον και ο Ίρβιν Μόρις ενώ στην τριάδα των Αμερικανών προστέθηκε ως «δανεικός» από τον ΠΑΟΚ ο νεαρός Γιάννης Γιανναράς.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ