22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Εκπληξη και το ραντεβού με προπονητή και ο μεσάζοντας

Ο πρόεδρος της "βαριάς" ομάδας που πέρασε δύσκολα χρόνια και εσχάτως παλεύει να ορθοποδήσει, με τον ίδιο να έχει βάλει πέντε πράγματα σε σειρά, θα χρειαστεί λίγο διάστημα για να ηρεμήσει αφού τράβηξε πολύ η αγωνία και φέτος.

Ο προπονητής της ομάδας που "βάρυνε" με την δική του καθοδήγηση και συζητήθηκε για ευχάριστους λόγους τους περασμένους μήνες, είχε φροντίσει από νωρίς να μην έχει αγωνίες, πέρα φυσικά από το δικό του μέλλον και την εξαργύρωση των επιτυχιών του.

To ραντεβού των δύο τους δεν ήταν τυχαίο και δεν ήταν απλά για... μια καλημέρα. Προοπτικές συνεργασίας συζήτησαν και λέγεται ότι αμφότεροι ήταν θερμοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Κι αν αρκετοί θεωρούν έκπληξη το ότι ο πρόεδρος ψάχνεται σε θέμα προπονητή, αφού δεν έδειχνε τέτοιες ανησυχίες, όλοι θεωρούν έκπληξη το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε στην συνάντηση. 

Ο άνθρωπος που "έτρεχε" την ομάδα στο προηγούμενο καθεστώς το οποίο έφυγε αλλά δεν έχουν πειστεί και όλοι ότι πράγματι έφυγε και ότι δεν υποχώρησε απλά δίνοντας τα ηνία στο νυν, ήταν εκεί δημιουργώντας τις υποψίες ότι έχει υπάρχει κάποια σύνδεση με την διάδοχη κατάσταση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ