25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανετος κι ωραίος ο ΠΑΟΚ με το Λαύριο

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε με άνεση την 14η νίκη του στο πρωτάθλημα, με το 99-88 επί του Λαυρίου. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έπαιξε ωραίο μπάσκετ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε πλουραλισμό και ικανοποίησε τον κόσμο της, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν αντίδραση στο δεύτερο και να μειώνουν την διαφορά.

 

ΤΟ πρώτο ημίχρονο ήταν για τον ΠΑΟΚ ίσως και το καλύτερο της σεζόν και οι 59 πόντοι παραγωγικότητας, έναντ 38 παθητικού δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης. Σκόραραν και οι 11 παίκτες που χρησμοποίησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μοίρασαν 16 ασίστ, κυριχάρχησαν με 17-7 στα ριμπάουντ, είχαν μπροστάρη τον Τζέφερσον που έδωσε ρυθμό για να ακολουθήσουν και οι άλλοι και απλά αύξανα με γεωμετρική πρόοδο την διαφορά. Στο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 27-17 και το 59-38 του ημιχρόνου περιόριζε την αγωνία μόνο στην έκταση του τελικού σκορ.

Στην τρίτη περίοδο ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα,το Λαύριο αντέδρασε με τον Χαραλαμπόπουλο να κερδίζει τις εντυπώσεις, αν και ο "δικέφαλος" διατηρούσε με άνεση την ευρεία διαφορά, με το δεκάλεπτο να λήγει με 76-59.

Το Λαύριο είχε βρει ρυθμό και ο ΠΑΟΚ... νεύρα, πολλά από αυτά για την διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν την ευκαιρία και μείωσαν μέχρι τους δέκα, 87-77 στο 35' και το ματς πήγε.. ήπια προς το φινάλε του.

ΚΑΛΩΣΤΟΝ...: Η παρουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι ένα χαρμόσυνο μήνυμα για ένα νέο παιδί με μεγάλη προοπτική που ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τραυματισμούς και δείχνει να βρίσκει ξανά την αυτοπεπίθησή του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο ΠΑΟΚ σούταρε πολύ καλά αό κάθε απόσταση, με 57% στα δίποντα, 45% στα τρίποντα και 92% στις βολές, πήρε και 11 περισσότερα ριμπάουντ, 36-25 και κυριάρχησε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ