23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προοδεύει το όνειρο της Κύμης! (pics)

Το όνειρο για ένα νέο Κλειστό στην Κύμη είναι από τα πιο σημαντικά του συλλόγου, με τον Αλέξανδρο Θεοδώρου και τους συνεργάτες του να προχωρούν τις διαδικασίες και τις υπογραφές για την αρχιτεκτονική μελέτη να έχουν «πέσει».

Η Κύμη δε θέλει απλώς να είναι μία ομάδα, που αγωνίζεται στη Stoiximan.gr Basket League και κάνει σημαντικές πορείες, αποτελώντας το «καμάρι» της Εύβοιας. Είναι και ένας σύλλογος, που θέλει να αφήσει το διαχρονικό «στίγμα» του στην περιοχή. Κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με τη δημιουργία ενός νέου Κλειστού στην κωμόπολη της Κύμης, κάτι που αποτελεί και προσωπικό «στοίχημα» του προέδρου, Αλέξανδρου Θεοδώρου.

Οι διαδικασίες, έως τώρα, προχωρούν ιδανικά για την ομάδα, με τη ΓΓΑ να εγκρίνει την αρχιτεκτονική μελέτη του γηπέδου, όπως ανέφερε μέσω Facebook ο διοικητικός της ηγέτης. Ένα ακόμη «βήμα», λοιπόν, προς την ολοκλήρωση του σημαίνοντος για την περιοχή έργου, πραγματοποιήθηκε και ο λόγος περνά στο Δήμο, ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και το γήπεδο να ξεκινήσει να χτίζεται.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου:

«Η επιμονή και ο στόχος που έχουμε θέσει για το νέο κλειστό στην Κύμη έφεραν θετικά αποτελέσματα.

Εγκρίθηκε από την Γ.Γ. Αθλητισμού η αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο κλειστό γήπεδο Κύμης. Οι υπηρεσίες του δήμου προχωρούν άμεσα στη σύνταξη και των υπολοίπων μελετών καθώς και για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την εκτέλεση του έργου!

Δείτε τα έγγραφα που μαρτυρούν τη δημιουργία του Νέου Κλειστού Γηπέδου στην Κύμη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ