20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χολαργός, Κύμη και… ομάδα Χ στην κλήρωση

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ για τη φετινή Basket League, που θα γίνει την Τρίτη (23/07, 19.00) στο Hilton, κλείδωσαν με τον Χολαργό και την Κύμη να βρίσκουν μία θέση ανάμεσα σε αυτές, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η σύμπραξη με Κολοσσό και Λαύριο αντίστοιχα. Τι ισχύει για την ομάδα Χ.

Ο Κολοσσός και το Λαύριο έχουν εξαγοράσει τα ΑΦΜ του Χολαργού και της Κύμης αλλά δε θα φιγουράρουν στην κλήρωση της Basket League μιας και ακόμη εκρεμούν διαδικασίες για την ολοκλήρωση των συγχωνεύσεων. Από την άλλη, θα υπάρχει και η συμμετοχή της... ομάδας Χ η οποία προς το παρόν είναι άγνωστη. Μετά τον υποβιβασμό της Καστοριάς στο τοπικό, ο ΕΣΑΚΕ έχει στείλει πρόσκληση στην Καρδίτσα προκειμένου να γίνει εκείνη η ομάδα που θα πάρει τη θέση του Ολυμπιακού και θα συμπληρώσει το παζλ του νέου πρωταθλήματος. 

Παράλληλα υπάρχει αναμονή για τις κινήσεις των Πειραιωτών οι οποίοι στην ανακοίνωσή τους για τη συμμετοχή στην Α2 ξεκαθάρισαν πως πρόκειται για μία κίνηση που έγινε για νομικούς λόγους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ