24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σύμπραξη και λουκέτο δεν ταιριάζουν

Συγκινητικό ήταν το "αντίο" της Κύμης από το προσκήνιο του μπάσκετ. Ωραία η αναδρομή μιας πετυχημένης πορείας, αλλά στο δια ταύτα όλη η ιστορία βγάζει ένα πρόβλημα αρκετά σοβαρό.

Μια ομάδα που λέει ξεκάθαρα ότι αναστέλλει την λειτουργία της, έστω κι αν έψαξε πολλά άλλοθι σε άλλους και δεν αναγνώρισε δικές της αδυναμίες, σίγουρα δεν έχει συμμετάσχει σε... σύμπραξη, σε συνένωση δυνάμεων, σε δημιουργία ενός ισχυρού συνασπισμού για την ενίσχυση του πρωταθλήματος και άλλες όμορφες εικόνες που υπάρχουν μόνο στην φαντασία ορισμένων.

Εδώ λοιπόν, μια ομάδα δηλώνει επίσημα την απόσυρσή της από τα μπασκετικά δρώμενα, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό ή να αφήνει έστω υπόνοια για συνεργασία. Μόνο που αυτή η ομάδα βάσει της επικυρωμένης βαθμολογίας της Basket League ανήκει σε αυτό το πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν.   Και ο ΕΣΑΚΕ στην κλήρωσή του είχε βάλει ετσιθελικά μια άλλη που υποβιβάστηκε στην θέση της, το Λαύριο, αφήνοντας ανεπίσημα να εννοηθεί ότι αυτό έγινε λόγω... σύμπραξης.

Στην περίπτωση του Κολοσσού με τον Χολαργό έβγαλαν τουλάχιστον μια φωτογραφία και με ωραίο φόντο, έχουμε ένα στοιχεία να δείχνουμε για το πώς βρέθηκε ο Κολοσσός στην κλήρωση. Στην άλλη περίπτωση και μετά την χθεσινή ανακοίνωση, μήπως πρέπει να δώσει κάποιος καμια εξήγηση. Εστω να πουν εν τέλει αν έγινε εξαγορά ΑΦΜ που προβλέπεται από τους νόμους άρα δεν υπάρχει και θέμα.

Οχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και αυτά τα συντονισμένα κέντρα των εχθρών του μπάσκετ που κάνουν πόλεμο στο πρωτάθλημα, μην τους δίνουμε αφορμές, αμαρτία είναι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ