22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απέσυρε οριστικά το αίτημα και… μένει χάρη στην Κύμη το Λαύριο! (pic)

Το Λαύριο θα είναι και την επόμενη χρονιά στην Basket League, με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής να αποστέλλει επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, όπου ενημερώνει για την αποσύρση του αιτήματος παραμονής, προχωρώντας την υπόθεση του ΑΦΜ της Κύμης.

Το... γαϊτανάκι με την εξαγορά του ΑΦΜ της Κύμης ολοκληρώνεται με... νικητή το Λαύριο. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής απέσυρε επίσημα, μέσω επιστολής στον ΕΣΑΚΕ, το αίτημα για παραμονή στην Basket League, κάτι που φέρνει την επόμενη εξέλιξη, αυτήν της ενημέρωσης για παραμονή... μέσω Εύβοιας, με το Basketa.gr να σας ενημερώνει έγκυρα για τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και με ρεπορτάζ για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Με αυτό τον τρόπο, παρότι το Λαύριο υποβιβάστηκε αγωνιστικά στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, θα μείνει με αυτό τον τρόπο σε αυτό. Το μόνο που μένει, είναι να ανακοινώσει τη συμφωνία, όπως θα γίνει και με τον Κολοσσό, που πήρε το ΑΦΜ του Χολαργού.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με το παρόν δηλώνουμε ότι αποσύρουμε το αίτημά μας με αρ. πρωτ. 627/3-7-2019 που αφορά την παραμονή της ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε πως το αίτημά μας εκτός από ηθικά σωστό και δίκαιο έχει ουσιαστικά νομική βάση. Παρ' όλα αυτά παραιτούμαστε από κάθε δικαίωμα ή νομική διεκδίκηση για τους κάτωθι λόγους:

- Δεν επιθυμούμε να ταλαιπωρούμε τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς και το ίδιο το πρωτάθλημα επιδιδόμενοι σε αέναους δικαστικούς αγώνες που θα επιτείνουν την αβεβαιότητα και θα πλήξουν κι άλλο την αξιοπιστία του.
- Δε θα τολμούσαμε να στερήσουμε από καμία ομάδα το δικαίωμα συμμετοχής ή την ίδια τη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία έστω και καθ' υπόνοια.
- Βασική μας αρχή είναι η προάσπιση και όχι η προσβολή του αθλήματος.
- Τέλος έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβλήματά μας μόνοι μας και όχι πάνω στις πλάτες των άλλων.

Ως εκ τούτου, παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση.

Για την ΚΑΕ Λαύριο,

Γιάννης Ψαράκης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ