17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Περιμένουν νέες επιτυχίες στην Κύμη (pics)

Σίγουρος για νέες επιτυχίες της Κύμης, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, δήλωσε ο πρόεδρός της Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Στο κλειστό της Κανήθου τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης (27/09) ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός, από τον ηγούμενο αρχιμ. Χριστόδουλο Μάνια και τον πατέρα Απόστολο, εφημέριο του Αγίου Νεκταρίου Χαλκίδας. Το παρών έδωσαν ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του, μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ και εκπρόσωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ, με τον ισχυρό άνδρα των Ευβοιωτών -στην ομιλία του προς τους παίκτες- να τους εύχεται καλή σεζόν με υγεία και να εκφράζει την πεποίθησή του για ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά.

Η ανακοίνωση: «Σήμερα το πρωί, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, τελέστηκε στο κλειστό της Κανήθου ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιμ. Χριστόδουλος Μάνιας, εφημέριος του  Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου, με τον Πάτερ Απόστολο που ήρθε από την Κύμη για αυτόν τον σκοπό, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο ιδιοκτήτης κ. Ιωάννης Θεοδώρου με την σύζυγο του Ρούλα, μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μας. Επιπλέον, στην τελετή παρέστησαν και εκπρόσωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ, με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Λίλιαν Ζλακώνη και τον διευθυντή κ. Φώτη Γκούνη.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Πάτερ Απόστολος, ο οποίος είναι φίλαθλος της ομάδας μας και δεν χάνει αγώνα εδώ και πολλά χρόνια, ευχήθηκε στους παίκτες και τους προπονητές καλή σεζόν και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει. Ακόμα, τόνισε την συμβολή που έχει ο αθλητισμός και ειδικά ο ΓΣ Κύμης στην σωστή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας της περιοχής μας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες και τους προπονητές που πέρασαν όλα τα προηγούμενα χρόνια από την ομάδα και την έφεραν στην Basket League.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, που αρχικά ευχαρίστησε τον Πάτερ Απόστολο, τον Πάτερ Χριστόδουλο και όλους τους παρευρισκομένους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την οικογένειά του για την στήριξη που του παρέχει. Επιπλέον τόνισε τον συμβολισμό που υπάρχει στον σημερινό Αγιασμό, καθώς το κλειστό της Κανήθου ανήκει στην ενορία του Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου, ενώ στα εγκαίνια το πρώτου Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης το 1893 είχε παραστεί ο ίδιος ο Άγιος Νεκτάριος, ο οποίος έχει ανακηρυχτεί και προστάτης της Φυσικής Αγωγής. Τέλος ο κύριος Θεοδώρου ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους με υγεία και δήλωσε σίγουρος για τις επιτυχίες που θα έρθουν».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ