22.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Από το κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του. Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Τετάρτη (25/09, 18.30) τη Μονπελιέ, στον πρώτο αγώνα των προκριματικών της Ευρωλίγκας Γυναικών.

Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους στη Χαλκίδα και θα παλέψουν για τη νίκη, με την οποία θα κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (02/10, 21.00) επί γαλλικού εδάφους.

Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει την παρουσία της στο Β’ Όμιλο της Ευρωλίγκας Γυναικών, στον οποίο έχουν ήδη κληρωθεί οι Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Σοπρόν (Ουγγαρία), Φαμίλα Μπάσκετ Σκίο (Ιταλία), Τζιρόνα (Ισπανία) και Λιόν (Γαλλία), ενώ αναμένουμε ακόμα μία ομάδα από τα προκριματικά, τη νικήτρια του ζευγαριού Μπότας (Τουρκία)-Άρκα Γκντίνια (Πολωνία). Οι ηττημένες θα συνεχίσουν στους ομίλους του Eurocup Γυναικών.

Δεκατρείς ετοιμοπόλεμες παίκτες μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Παντελάκης. Θα αναγκαστεί να «κόψει» μία, πριν από το τζάμπολ, από τις Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα. Παίκτριες και τεχνική ηγεσία περιμένουν να έχουν και τον κόσμο τους στο πλευρό τους, ώστε όλοι μαζί να κάνουν το ξεκίνημα που θέλουν στα προκριματικά της φετινής Ευρωλίγκας Γυναικών. Θυμίζουμε πως η γενική είσοδος έχει οριστεί στα πέντε ευρώ και τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο στην κεντρική είσοδο του «Τάσος Καμπούρης». Ισχύουν κανονικά τόσο η κάρτα μέλους όσο και η κάρτα junior, ενώ ελεύθερη είσοδος θα έχουν όσες γυναίκες και παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προκριματικής φάσης (25/09):
18.00 Μπότας (Τουρκία)-Άρκα Γκντίνια (Πολωνία)
18.30 Ολυμπιακός-Μονπελιέ (Γαλλία)
19.30 DVTK (Ουγγαρία)-Βενέτσια (Ιταλία)

    



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ