21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Λίλαρντ “βασικός στόχος” των Σίξερς (pic)

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς αφήνουν στην άκρη το... σίριαλ Σίμονς και επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και οι NBAers γυρίζουν στα σπίτια τους, με σκοπό να ξεκουραστούν και να μπουν σιγά σιγά στην διαδικασία προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Για κάποιους παίκτες, η νέα σεζόν θα τους βρει σε νέο περιβάλλον και ένας εξ αυτών είναι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο αστέρας των Μπλέιζερς βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση με την ομάδα του Πόρτλαντ, καθώς η υπομονή του έχει αρχίσει να εξαντλείται από την έλλειψη ανταγωνιστικότητας στα χρόνια που βρίσκεται εκεί.

Αυτό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι Σίξερς, κάνοντας ένα δυναμικό μπάσιμο στην περίπτωση του. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έχει ως βασική προτεραιότητα την εύρεση ενός ακόμα σούπερσταρ ο οποίος θα σταθεί δίπλα στον Τζοέλ Εμπίντ, καθώς ο Μπεν Σίμονς φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να πάρει αυτόν τον ρόλο.

Εκεί έρχεται η περίπτωση Λίλαρντ. Σύμφωνα με τον Ντέρεκ Μπόντνερ του Athletic, οι Σίξερς περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσουν την ομάδα του Πόρτλαντ. Οι Μπλέιζερς προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, φέρνοντας τον Τσόνσι Μπίλαπς αντί του Τέρι Στοτς, όμως την ίδια ώρα δεν έχουν κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ τους. Η Φιλαδέλφια περιμένει την αντίδραση του Λίλαρντ ώστε να δημιουργήσει ένα πακέτο που θα τους βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

https://twitter.com/TheAthletic/status/1424388682090389504



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ