19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σίξερς: Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ο Σίμονς

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο NBA συγκεντρώνει ο πόιντ γκαρντ των Σίξερς, Μπεν Σίμονς, με τους Τορόντο Ράπτορς να έχουν μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του παίτη.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, το ενδιαφέρον για τον Αυστραλό γκαρντ, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο από τους φίλους των Σίξερς ύστερα από την άσχημη εμφάνισή του στα φετινά πλέιοφς είναι έντονο. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια προσπαθεί να βρει κάποιο καλύτερο ταίριασμα στο βασικό κομμάτι του παζλ του ρόστερ της, τον Τζοέλ Εμπίντ, και απ'ό,τι φαίνεται υπάρχουν αρκετές ομάδες διατεθειμένες να προσφέρουν αξιόλογα ανταλλάγματα

Η εβδομάδα αυτή, καθώς αποτελεί και εβδομάδα διεξαγωγής του ντραφτ, είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να γίνει μία τέτοια συμφωνία πραγματικότητα. Η Φιλαδέλφεια κοιτάζει την περίπτωση του Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με την πορεία των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, και ο Σίμονς θα μπορούσε να ήταν ένα πιθανό αντάλλαγμα, παρά το γεγονός ότι στη θέση του ποιντ γκαρντ υπάρχει ήδη ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και ομάδες που δεδομένα ενδιαφέρονται. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το Κλήβελαντ, η Ιντιάνα, η Μινεσότα, το Σακραμέντο και το Τορόντο, θέλουν τον Αυστραλό, με τους Ράπτορς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, να ψάχνουν με τον πλέον ενεργό ρόλο το πως θα μπορέσουν να κάνουν κάτι τέτοιο πραγματικότητα, στην προσπάθεια να επιστρέψουν στα υψηλά στρώματα του πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ