24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Επίσημα εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Σίμονς (vid)

Με ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία της Αυστραλίας ανακοίνωσε την απόφαση του Μπεν Σίμονς να μην συμμετάσχει στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο άσος των Σίξερς, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο μετά από μία τραγική σειρά απέναντι στην Ατλάντα, η οποία σήμανε και το τέλος της φετινής πορείας των Σίξερς, θέλει να επικεντρωθεί στην ατομική του βελτίωση, καθώς βρίσκεται πλέον σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του.

"Ο Μπεν βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και ξέρω ότι ήθελε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς, αλλά το τάιμινγκ δεν δούλεψε" θα δηλώσει ο προπονητής της Αυστραλίας, Μπράιαν Γκούργιαν. "Το καλύτερο για όλους είναι το να πάει και να δουλέψει και να γίνει καλύτερος για να βελτιωθεί στην καριέρα του στο NBA, αλλά οι Μπούμερς είναι πάντα δίπλα του. Θέλουμε να ξέρει ότι τον υπολογίζουμε και βρισκόμαστε δίπλα του."

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Πάτι Μιλς, ο οποίος στήριξε τον συμπατριώτη του και την απόφασή του.

"Σαν συμπαίκτης, φίλος και υποστηρικτής, θέλω τους καλύτερους παίκτες να φοράνε την κιτρινοπράσινη φανέλα. Σίγουρα ως παίκτης το να μοιράζομαι το παρκέ με τον Μπεν είναι μεγάλη χαρά και δυστυχώς τώρα δεν θα μπορέσει να γίνει. Φυσικά εδώ πάντα θα έχουμε ανοικτή την αγκαλιά μας για εκείνον, γιατί είμαστε σύντροφοι, όχι απλώς συμπαίκτες. Είμαστε αδερφοί και σε κάθε περίπτωση θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλον σε όποια δυσκολία προκύψει, όλοι πρέπει να το ξέρουν αυτό."

https://www.youtube.com/watch?v=-EHA4UhYuQY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ