18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σιξέρς: Θέλουν να κάνουν τον Σίμονς…. Χάρντεν!

Σε ένα πακέτο που θα θυμίζει... Τζέιμς Χάρντεν προσβλέπουν οι Φιλαδέλφια Σίξερς για τον Μπεν Σιμονς, καθώς εντείνουν τις προσπάθειές τους να ανταλλάξουν τον νεαρό παικτή! Πρώτα "ναυάγια" με Σπερς και Ράπτορς.

Ο Μπεν Σιμονς και το μέλλον του είναι το πιο καυτό θέμα συζήτησης στο NBA αυτή τη στιγμή. Ο νεαρός ποιντ φόργουορντ των Σίξερς είναι απ' ό,τι φαίνεται ανεπιθύμητος από τον Ντοκ Ρίβερς, καθώς δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ρόστερ και προσφέρει δυσανάλογα σε σχέση με το συμβόλαιό του, και η ομάδα της Φιλαδέλφια έχει ήδη βγει στην... αγορά, ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal για τη μετακίνηση του 23χρονου Αυστραλού.

Όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βονιαρόσφκι, οι Σίξερς θέλουν ένα πακέτο που θα θυμίζει αυτό της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν από το Χιούστον στο Μπρούκλιν! Σε γενικές γραμμές, οι απαιτήσεις της ομάδας της Ανατολής περιλαμβάνουν 4 πικ πρώτου γύρου, έναν νεαρό παίκτη με σημαντική αξία και 3 ανταλλαγές πικς σε μελλοντικά drafts! Το ενδιαφέρον σίγουρα υπάρχει για τον Σίμονς, όμως σε κάθε περίπτωση, οι απαιτήσεις των Σίξερς δεν κάνουν τη συμφωνία κάτι εύκολο και ήδη υπάρχουν τα πρώτα φημολογούμενα ναυάγια σε συζητήσεις. Τορόντο Ράπτορς και Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν προσεγγίσει τη Φιλαδέλφεια, όμως και στις δύο περιπτώσεις, οι απαιτήσεις ήταν απαγορευτικές. Στη μεν περίπτωση των Raptors οι Σίξερς ζήτησαν τους Κάιλ Λάουρι, Φρεντ Βαν Βλιτ, Ο.Τζ. Ανουνόμπι και το 4ο πικ του αυριανού ντραφτ, το οποίο το Τορόντο αρνήθηκε αμέσως, ενώ στην περίπτωση των Σπερς, η πρόταση περιελάμβανε το #12 πικ του αυριανού ντραφτ και παίκτες από τον νεανικό κορμό του Σαν Αντόνιο, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.

Θυμίζουμε πως για τον Τζέιμς Χάρντεν οι Ρόκετς πήραν τρία πικ και τέσσερις ανταλλαγές πικς, μαζί με τους Κάρις ΛεΒερτ, Ρόντιον Κούρουκς, αλλά και τον Ντάντε Έξαμ από το Κλήβελαντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ