19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σίμονς: Οι φίλαθλοι ένας από τους λόγους λέει “όχι” στους Σίξερς

Η υπόθεση του Μπεν Σίμονς είναι ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Αυστραλός αρνείται να επιστρέψει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους οποίους έχει συμβόλαιο και έχει κόψει κάθε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας. Σύμφωνα με το ESPN ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν θέλει να επιστρέψει είναι οι φίλαθλοι!

Ο Μπράιαν Γουίντχορστ αναφέρει πως "δεν θέλει να ξαναπαίξει μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους ξανά, δεν νομίζω πως θα ξαναεμφανιστεί εκεί". Όλα αυτά ενώ απομένουν ώρες για την έναρξη της προετοιμασίας των Σίξερς. Ο Σίμονς φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει όλα τα αρνητικά σχόλια από τους φίλους της ομάδας όλη τη σεζόν και ειδικότερα στη διάρκεια των play offs και μετά τον αποκλεισμό της. Θεωρεί πως δεν θα του κάνει καλό να επιστρέφει να αγωνιστεί εκεί, θεωρεί πως το αρνητικό κλίμα που υπάρχει από την εξέδρα δεν θα οφελήσει ούτε τον ίδιο, ούτε τους Σίξερς τελικά.

Ο Σίμονς θεωρεί επίσης πως η ομάδα δεν τον στήριξε όσο θα έπρεπε απέναντι σε όλη αυτή την επίθεση που δέχθηκε μέσα από τα social media (και όχι μόνο) από τους φιλάθλους. Ελάχιστοι συμπαίκτες τον έχουν υπερασπιστεί δημοσίως. Προσφάτως, όταν προσπάθησαν να δείξουν τη στήριξή τους διαδηλώνοντας την επιθυμία τους να τον δουν από κοντά, να του μιλήσουν και να τον πείσουν να επιστρέψει ο Σίμονς αρνήθηκε οποιαδήποτε επαφή, όπως κάνει γενικότερα με όποιον έχει σχέση με το σύλλογο. Οπότε αναμένεται η συνέχεια με ενδιαφέρον, καθώς οι Σίξερς έχουν προαναγγείλει πως θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί και θα επιβληθεί το τσουχτερό πρόστιμο που προβλέπεται για κάθε απουσία του από προπόνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ