18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο δυνατός «συμπαίκτης» της Κύμης

Στο πλευρό της Κύμης στέκεται για ακόμα μία χρονιά φέτος, δεύτερη διαδοχική, μικροζυθοποιία που εδρεύει στο Ωρολόγιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Συγκεκριμένα, η εταιρία SEPTEM και οι διοικούντες την ΚΑΕ ανανέωσαν τη συμφωνία τους, με τη μορφή χορηγίας, και για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΓΣ Κύμης θα παίζει στο ίδιο παρκέ για 2η διαδοχική χρονιά με έναν πολύ δυνατό "συμπαίκτη", με την διοίκηση της ΚΑΕ να είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την μικροζυθοποιία SEPTEM! Η ομάδα της Κύμης και η μικροζυθοποιία SEPTEM συνδέονται με τον ισχυρό δεσμό της κοινής «καταγωγής», καθώς οι εγκαταστάσεις της τελευταίας βρίσκονται στο Ωρολόγιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Η Εταιρία SEPTEM στάθηκε στο πλευρό μας από την περσινή "παρθενική" μας σεζόν στην Α1, με την συνεργασία μας να αποδεικνύεται εξαιρετική, οπότε ήταν φυσικό επακόλουθο να ανανεωθεί. Για τους διοικούντες της ΚΑΕ Κύμης είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι τοπικές επιχειρήσεις εγνωσμένου κύρους μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και "αγκαλιάζουν" την προσπάθεια μας να προβάλουμε τον τόπο μας μέσω του αθλητισμού. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης και να μένουμε πιστοί στην αρχή να διατηρούμε ισχυρούς δεσμούς με τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής μας.

Η SEPTEM δεν είναι απλά μια από τις πολλές μικροζυθοποιίες που κάνουν τα τελευταία χρόνια την εμφάνισή τους στην χώρα μας. Είναι μια εταιρία που από το 2009 που άρχισε την παραγωγή και την διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας, οι ιδιοκτήτες της έχουν σαφή στόχο να προσφέρουν στον καταναλωτή φρέσκα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων. Η «δημιουργία» άλλωστε είναι η λέξη κλειδί στην οποία βασίζεται η φιλοσοφία της ευβοιώτικης μικροζυθοποιίας, καθώς στα λατινικά Septem σημαίνει επτά, που είναι ο αριθμός της δημιουργίας. Αυτά τα 8 χρόνια που υπάρχει η SEPTEM οι ιδιοκτήτες της δεν επαναπαυτήκαν ποτέ στην αδιαμφισβήτητη επιτυχία της, που την αποδεικνύουν το πλήθος των βραβείων από εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς  που έχουν απονεμηθεί στην Εταιρία, αλλά με την δημιουργικότητα τους επιδίωξαν να είναι πρωταγωνιστές στην ανανέωση και στην καινοτομία. Το όραμα ήταν να γίνει η SEPTEM η ελληνική μικροζυθοποιία που, στην συνείδηση του καταναλωτή, τα προϊόντα της θα είναι συνώνυμα της γαστρονομικής απόλαυσης και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τη διαφοροποιημένη ποιοτική μπύρα. Ένα όραμα που αναμφισβήτητα έχει γίνει πραγματικότητα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ