21.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κατέθεσε πρόταση ο ΓΣΛ για Φάρο!

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία περί πιθανής εμπλοκής του ΓΣ Λάρισας σε σενάρια συγχωνεύσεων, αίφνης επαληθεύονται εν μέρει. Παράγοντες της θεσσαλικής ομάδας είχαν πρόσφατα επαφή και κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση προς τους ομολόγους τους του Φάρου προκειμένου να γίνει συγχώνευση των δύο ομάδων και να εμφανιστεί ο Φάρος-ΓΣΛ στην Basket League!

Το θέμα βέβαια δεν είναι όσο απλό μπορεί να μοιάζει εκ πρώτης όψεως. Διότι αυτά που προτάθηκαν από πλευράς των Θεσσαλών και τα οποία με το πρώτο άκουσμα φαίνεται ότι ικανοποιούν την πλευρά του Φάρου, πρέπει να λάβουν εντός των επόμενων ωρών γραπτή μορφή. Πρέπει, δηλαδή, να συνταχθούν από τους δικηγόρους συμφωνητικά με συγκεκριμένους όρους. Αλλά και όταν συνταχθούν τα συμφωνητικά βάσει των όσων έχουν συζητηθεί, θα πρέπει να εμφανιστούν και οι οικονομικές εγγυήσεις. Πολύ βασικό και αυτό.

Το θέμα αξιολογείται ως σοβαρό στην παρούσα φάση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να μιλά ακόμα για συμφωνία. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά και ενδεχομένως αρκετά εμπόδια μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ