15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Μακ Γκι (pics)

Στις προπονήσεις της Κύμης συμμετέχει πλέον κανονικά και ο Γκάρι Μακ Γκι, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από την Τρίτη (24/10).

Ο Αμερικανός σέντερ αφίχθη στην Εύβοια κι αφού γνώρισε τους προπονητές και τους καινούριους συμπαίκτες του τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, παίρνοντας μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα στο κλειστό της Κανήθου εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Γ.Λ. Φάρο που θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/10, 16.30). Δείτε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, φωτογραφίες απόν την πρώτη προπόνησή του.

Από εκεί και πέρα, αντιπροσωπία της ομάδας αποτελούμενη από τους Άγγελο Τσαγγαράκη και Κάμερον Τζόουνς, τον αντιπρόεδρο Σπύρο Τσικλιδή και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Γυφτονικολό, βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους μαθητές. Οι παίκτες μίλησαν με τα παιδιά, αναφέροντας αρχικά κάποια πράγματα για τον εαυτό τους και για την πορεία τους στο χώρο του μπάσκετ, ενώ στη συνέχεια απάντησαν με προθυμία στις ερωτήσεις που τους έγιναν. Άπαντες ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την αναμέτρηση με τους Λαρισαίους, με τους μαθητές να δεσμεύονται πως θα «πρωταγωνιστήσουν» στην κερκίδα, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις τους την Κύμη.

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ