18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ενέργεια και άμυνα υποσχέθηκαν Ρετ και Ουίλιαμς

Η προσθήκη τους αντί των Ουίγκινς και Νόουλ εγινε με συγκεκριμένη στόχευση. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βελτίωση στην αμυντική συμπεριφορά του και βέβαια νίκες Πρωταθλήματος. Μάλκολμ Ρετ και ΤζαΚόρεϊ Ουίλιαμς έχουν μιλήσει με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και ξέρουν τι θέλει από αυτούς.

 


Αμφότεροι συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας και δήλωσαν σήμερα έτοιμοι να βοηθήσουν στο να λυθεί ή έστω να περιοριστεί το πρόβλημα στα... μετόπισθεν: “Έχω μιλήσει με τον προπονητή και θέλει να υπάρξει μια βελτίωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ” είπε ο Ρετ και πρόσθεσε σχετικά με την εικόνα που απεκόμισε βλέποντας το παιχνίδι με την Μπρίντιζι: “ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ενέργεια. Σίγουρα υπήρχε θέμα στην άμυνα αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ”.

 

Ο Ουίλιαμς σημείωσε σχετικά με την ανάγκη που ήρθε να καλύψει: “Αυτό που μου είπε ο προπονητής, ήταν ότι η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά στην άμυνα και θέλει να φέρω ενέργεια, για να βελτιωθεί, σε αυτό το κομμάτι” και τόνισε: “Μπορώ να φέρω ενέργεια στην άμυνα και στον τομέα των ριμπάουντ και να βοηθήσω όσο μπορώ”.

 


Ο Ρετ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ότι έρχεται σε μία ομάδα στην εξέλιξη της σεζόν: “Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι με έχουν καλωσορίσει με καλό τρόπο εδώ. Άκουσα πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα ειδικά για το παρελθόν έχω πάρει πολλές πληροφορίες ξέρω ότι είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία. Είναι τιμή μου να είμαι σε αυτή την ομάδα”.

 


Σχετικά με τη μέτρια παρουσία του στην Κορέα, παρότι προερχόταν από πολύ καλή σεζόν στην G-League, ο Ουίλιαμς είπε: “Δεν πιστεύω ότι πήγε κάτι στραβά με την απόδοση μου στην Κορέα, απλά οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν να παίζουν δύο Αμερικανοί μαζί στην ίδια πεντάδα. Ο συμπαίκτης μου εκεί, ήταν 7-8 χρόνια στη χώρα, είχε εμπειρία και ήταν πολύ παραγωγικός, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ