27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αποφόρτιση της Κύμης πριν από τον «τελικό»

Μάζεψαν δυνάμεις κι άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι στην Κύμη για τον κρίσιμης σημασίας εκτός έδρας αγώνα τους με τον Πανιώνιο, στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Οι Ευβοιώτες θέλουν το Σάββατο (02/12, 18.30) να πετύχουν την πρώτη φετινή νίκη τους στη Stoiximan.gr Basket League, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, κόντρα στους «κυανέρυθρους» που επίσης δεν έχουν καταφέρει φέτος να… σπάσουν το ρόδι. Ο Γιάννης Καστρίτης, έχοντας μείνει ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση και τη δουλειά των παικτών του στις προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, αποφάσισε να τους παραχωρήσει ρεπό το πρωί της Παρασκευής (01/12), με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται το απόγευμα στο κλειστό της Κανήθου.

Αντιπροσωπία της Κύμης, μάλιστα, το εκμεταλλεύτηκε με επίσκεψη στο Δημοτικό και το Αναξαγόρειο Γυμνάσιο της Λαμψάκου. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Γερομιχαλός και Μάικλ Κάιζερ, υπό τη συνοδεία του τιμ μάνατζερ Γιώργου Γυφτονικολού, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των σχολείων και γνωρίστηκαν με τους μαθητές, τους μίλησαν για τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα. Με ανακοίνωσή τους από την Κύμη παραδέχθηκαν: «Μας χαροποίησε ιδιαιτέρως το ότι μας κάλεσαν να παραστούμε σε ένα σχολείο εκτός Χαλκίδας, καθώς ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης είναι η ομάδα όλης της Εύβοιας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ