16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Ο Γ. Αντετοκούνμπο και η μισή ομάδα εκτός για τους Μπακς (vid)

«Χίλια» προβλήματα ταλαιπωρούν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του εντός έδρας αγώνα τους με τους Σάρλοτ Χόρνετς (10/4, 04.00) για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Η περιοδεία των «ελαφιών» στη δυτική όχθη ολοκληρώθηκε με την εύκολη ήττα από τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς και πλέον επιστρέφουν στο «σπίτι» τους. Απέναντί τους θα βρεθούν οι Σάρλοτ Χόρνετς οι οποίοι αποτελούν ένα ιδιαίτερο σύνολο. Μάλιστα αν δεν προσεχθούν θεωρείται δεδομένο ότι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά.

Τα δυσάρεστα νέα για τον Μάικ Μπούντενχολζερ όμως έρχονται από το «μέτωπο» των τραυματιών. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα απουσιάσει για τέταρτη σερί αναμέτρηση λόγω του γνωστού προβλήματος τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Απόντες δεδομένα θα είναι επίσης ο Τζρου Χόλιντεϊο Ντόντε Ντι Βιντσένζο και ο Πι Τζέι Τάκερ. 

Μέσα σ' όλα υπάρχουν κι ακόμα δύο σημαντικοί «πονοκέφαλοι». Αυτοί αφορούν τον Κρις Μίντλετον και τον Μπρουκ Λόπεζ. Αμφότεροι θεωρούνται αμφίβολοι και η απόφαση για τη συμμετοχή τους θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Όπως είναι κατανοητό, σε περίπτωση που λείψουν ακόμα δύο μέλη της βασικής πεντάδας, οι Μιλγουόκι Μπακς θα αναζητούν ένα μικρό θαύμα για να «λυγίσουν» τις «σφήκες».

https://www.youtube.com/watch?v=QvrW4I2LvNY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ