19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο σαν Τσάμπερλεϊν (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… πράματα και θάματα στο «Moda Center», τελειώνοντας με 47π. με 18/18 δίποντα.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και, παράλληλα, έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα εύστοχα δίποντα, που κρατούσε από τις 24 Φεβρουαρίου του 1967 ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, ως παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς. Ο θρυλικός σέντερ είχε τελειώσει με 42π. και επίσης 18/18 δίποντα, με τους 76ers να επικρατούν με 149-118 των Μπάλτιμορ Μπούλετς.

https://www.youtube.com/watch?v=iTnDIykB29Y

«Απλώς έπαιζα σκληρά, προσπαθώντας να ζήσω τη στιγμή και να πάρω τη σωστή απόφαση. Κάποιες στιγμές αυτό θα λειτουργήσει, κάποιες άλλες όχι. Σήμερα ήταν μία από τις βραδιές που ευστοχείς σε ό,τι σουτ και να πάρεις και ό,τι κάνεις πιάνει. Προσπαθώ απλώς να έχω το ίδιο σκεπτικό και να μένω επιθετικός, παίρνοντας τη σωστή απόφαση για εμένα και την ομάδα μου», αρκέστηκε να δηλώσει ο Έλληνας διεθνής μετά το τέλος του ματς.

Όπως πρόσθεσε: «Το Πόρτλαντ είναι δυνατή ομάδα και λέει πολλά για την ομάδα μας ότι νικήσαμε σε αυτήν την έδρα για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Δείχνει ότι ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και το κάναμε ενωμένοι. Παίξαμε απλό μπάσκετ, ψάχναμε τη σωστή απόφαση, βρίσκαμε τον ελεύθερο συμπαίκτη και μαρκάραμε στην περιφέρεια, ρίχναμε σώματά πάνω τους και χέρια. Θέλαμε να το κάνουμε δύσκολο για τους Ντέιμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι Μακ Κόλουμ».

https://www.youtube.com/watch?v=EQofvlko1eQ

Σε ερώτηση για το αισθανόταν καλά, πριν από το ματς, εξήγησε πως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα επακολουθήσει: «Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον. Απλώς προσπαθείς να παίξεις και ελπίζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ζήσω τη στιγμή, να παίξω σωστά κι όταν τελειώσει το παιχνίδι απλώς βλέπω τον αγώνα και σκέφτομαι τι βραδιά είχα».

https://www.youtube.com/watch?v=RUqrS8GizCQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ