22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπακς: «Έριξε άγκυρα» ο Τζρου Χόλιντεϊ!

Μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στις αρχές της σεζόν, οι Μιλγουόκι Μπακς έδεσαν με μακροχρόνιο συμβόλαιο και τον Τζρου Χόλιντεϊ! Ο πλέι μέικερ της ομάδας του Ουινσκόνσιν υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τα Ελάφια το οποίο τον δεσμεύει μέχρι το 2025.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο 30χρονος άσος του Μιλγουόκι εξασφάλισε το max συμβόλαιο, ανανεώνοντας για τα επόμενα 4 χρόνια με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, το νέο συμβόλαιου του Χόλιντεϊ θα του αποφέρει 160 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ ο 4ος και τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του θα έχει οψιόν, την οποία θα μπορεί να την ενεργοποιήσει ο ίδιος ο παίκτης, αν και εφόσον επιθυμεί να παραμείνει.

Οι Μπακς έτσι καταφέρνουν να εξασφαλίσουν την παρουσία ενός πλέι μέικερ που ανέβασε επίπεδο την περιφέρεια της ομάδας του Μάικ Μπάντενχολζερ από τη στιγμή που ήρθε από τη Νέα Ορλεάνη. Ο Χόλιντεϊ είναι ένας χαρισματικός αμυντικός και ένας εξαιρετικός οργανωτής, και τη φετινή σεζόν γράφει κατά μέσο όρο 17 πόντους, 5.4 ασίστ, 4.6 ριμπαόυντ και 1.8 κλεψίματα ανά αγώνα. Είναι ο πρώτος στα κλεψίματα στην λίγκα, ενω σουτάρει με 50% εντός παιδιάς και 39% από το τρίποντο.

Το Μιλγουόκι βρίσκεται στο 32-17, τρίτο στην Ανατολική Περιφέρεια

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1378756095959793664



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ