19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λιν: «Η καλύτερη επιλογή για να επιστρέψω στο ΝΒΑ ήταν η Euroleague»

Ο Τζέρεμι Λιν περνάει τις πρώτες του ημέρες στο κινέζικο πρωτάθλημα και ήδη τα πρώτα δείγματα πριν την έναρξη της σεζόν είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά και ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις ότι η Euroleague θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή για να επιστρέψει στο ΝΒΑ αλλά δεν αντιστάθηκε στη σκέψη να αγωνιστεί μπροστά στους Κινέζους φιλάθλους.

Η ιστορία του πρωταθλητή ΝΒΑ πέρυσι με τους Ράπτορς λίγο πολύ γνωστή. Ο Ταϊβανέζος γκαρντ με αξιοσέβαστη εμπειρία από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου βρισκόταν δίχως ομάδας μέχρι πριν λίγο καιρό, καθώς δεν του έγινε καμία πρόταση από το ΝΒΑ.

Αυτό του προκάλεσε έντονη συναισθηματική επιρροή , όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του παλιότερα αλλά βρέθηκε και μια ανάσα από την συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου τελικά δεν... καρποφώρησε.

Πλέον πρόκειται να αγωνιστεί στο κινέζικο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην καριέρα του με τη φανέλα των "Beijing Duck" και τόνισε ότι πήγε κόντρα στον ατζέντη του ώστε να αγωνιστεί μπροστά στους Κινέζους φιλάθλους.

«Ο ατζέντης μου είπε το εξής: Αν θέλεις να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ο καλύτερος τρόπος είναι να παίξεις με μία από τις καλές ομάδες της Euroleague. Αλλά στην καρδιά μου ήξερα πως θέλω να παίξω μπάσκετ μπροστά στους Κινέζους φιλάθλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ