19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Κόλλησε» στην Κίνα ο Λιν (vids)

Ο Τζέρεμι Λιν ετοιμαζόταν για την επιστροφή του στο ΝΒΑ, αλλά τον… έφαγε η γραφειοκρατία.

Ο 32άχρονος γκαρντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο «μαγικό κόσμο» το 2019, με τους Τορόντο Ράπτορς, κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Εν συνεχεία μετακόμισε στην Κίνα για τους Ντακς Πεκίνου, αλλά επιχείρησε φέτος να επιστρέψει στην πατρίδα του, ερχόμενος σε συμφωνία με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στους οποίους ήταν και στο ξεκίνημα της καριέρας του την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

https://www.youtube.com/watch?v=TGHMu4QM87o

Ωστόσο, η Κινεζική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν έστειλε έγκαιρα το letter of clearence στη FIBA, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει η σχετική προθεσμία του ΝΒΑ. Κατά συνέπεια, η μεταγραφή του χάλασε, με τους «πολεμιστές» να προσθέτουν στο ρόστερ τους -αντ’ αυτού- τον Ελάιζα Πέμπερτον, τον οποίο έστειλαν άμεσα στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, στην G-League.

https://www.youtube.com/watch?v=ejobCuGwGb0

Ο Τζέρεμι Λιν έπαιξε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και, εκτός από τους Καναδούς, έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς, των Χιούστον Ρόκετς, των Λος Άντζελες Λέικερς, των Σάρλοτ Χόρνετς, των Μπρούκλιν Νετς και των Ατλάντα Χοκς, με μέσο όρο 11,6π., 2,8 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 480 ματς κανονικής περιόδου και 7,2π., 2 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 25 αναμετρήσεις πλέι οφ.

https://www.youtube.com/watch?v=MHAEmdDo_tE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ