22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προέλαση Τζέρεμι Λιν και Ουόριορς στην G-League (vids)

Έπειτα από 505 συμμετοχές στο NBA, πρωτάθλημα με περιορισμένο ρόλο το 2019 και πέρασμα από το κινεζικό πρωτάθλημα, ο Τζέρεμι Λιν επέστρεψε εκεί που ξεκίνησαν όλα σε επαγγελματικό επίπεδο μετά το Χάρβαρντ, στην G League.

Λόγω των περιορισμένων που εξακολουθούν να υφίστανται λόγω της πανδημίας, η τρέχουσα σεζόν έγινε… εξπρές, με μόλις 18 ομάδες να δίνουν 15 παιχνίδια σε φούσκα. Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με τους οκτώ πρώτους να προκρίνονται στα πλέι-οφ. Προημιτελικοί τη Δευτέρα, ημιτελικοί την Τρίτη, ο τελικός την Πέμπτη και… τέλος.

Ο Λιν είχε 26 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ για τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς στο 113-103 σε βάρος των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, που έριξε την αυλαία όσον αφορά στην αρχική 15άδα αγώνων. Στις οκτώ πρώτες του παρουσίες στην G League ύστερα από σχεδόν δέκα χρόνια “έγραψε” 19 πόντους, 6.6 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ ανά ματς.

Με τη συμβολή του, οι Ουόριορς τερμάτισαν δεύτεροι με συνολικό ρεκόρ 11-4. Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Ράπτορς 905 με 12-3.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών των πλέι-οφ:

Σάντα Κρουζ Ουόριορς – Ριο Γκράντεϊ Βάλεϊ Βάιπερς
Ράπτορς 905 – NBA G League Ignite
Έρι ΜπέιΧοκς – Λέικλαντ Μάτζικ
Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς – Όστιν Σπερς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ