23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ώρα… τελικού στη G-League (vids)

Η «φούσκα» της G-League στο Ορλάντο φτάνει προς το τέλος της και τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος θα τον διεκδικήσουν οι θυγατρικές ομάδες των Ορλάντο Μάτζικ και Γκόλντεν Στίτ Ουόριορς στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης (11/3).

Η πανδημία δημιούργησε ειδικές συνθήκες για την διεξαγωγή της G-League όπου έμοιαζε περισσότερο σε ένα μίνι τουρνουά παρά σε έναν... μαραθώνιο. Οι πρώτες οκτώ ομάδες από τις 20 πέρασαν στα πλέι οφ και σε αγώνα νοκ άουτ βγήκαν οι τέσσερις υποψήφιοι για τον πολυπόθητο τίτλο.

Στους ημιτελικούς της χθεσινής ημέρας οι Lakeland Magic επικράτησαν εύκολα των Santa Cruz Warriors με 108-96, όπου ο Ρόμπερτ Φρανκς βρέθηκε σε πολύ καλό βράδυ σημειώνοντας 23 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε 7 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Τζέρεμι Λιν με 20 πόντους και 4 ασίστ ενώ «διπλός» ήταν και ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν, ο οποίος είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ αλλά αρκετά άστοχος από τη γραμμή του τριπόντου (1/8).

Στο δεύτερο ημιτελικό οι Delaware Blue Coats έκαναν... πάρτι κόντρα στους Raptors 905, επικρατώντας με σκορ 127-100. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Πολ Ριντ και Αζάια Τζόι με 26 και 24 πόντους αντίστοιχα. Από την θυγατρική ομάδα των Ράπτορς πάλευε μόνος του ο Αλίζ Τζόνσον πετυχαίνοντας 26 πόντους και μαζεύοντας 15 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ