25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Θαύματα μόνο όσοι πιστεύουν

Οταν περιμένεις θαύματα, πρέπει να τα πιστεύεις και να το δείχνεις. Και να τα διεκδικείς μόνο με αυτούς που τα πιστεύουν. Η Κύμη ποντάρει σε ένα θαύμα για να σώσει πια την κατηγορία και δεν είναι μόνο το ότι βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση αλλά και ότι της έχου συμβεί διάφορα ανάποδα στην τελική ευθεία.

Αλλος ένας Αμερικανός, ο Τζεκουάν Λιούιςμ δεν θα παίξει στα δύο τελευταία ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με το Λαύριο αφού προστέθηκε κι αυτός στην λίστα των συμπατριωτών του που ένιωσαν ξαφνικές ενοχλήσεις. Μέσα στην εβδομάδα άρχισε να πονάει, στις δύο τελευταίες προπονήσεις είπε να δοκιμάσει, αλλά του είπαν να το αφήσει καλύτερα για να μην πάθει καμια μεγαλύτερη ζημιά.

Νωρίτερα μέσα στην σεζόν, όλοι θυμούνται τον βασικό και σταθερά εκ των κορυφαίων Κρις Χόρτον να βγαίνει από το βίντεο πριν από ένα καθοριστικό ματς και να αποφασίζει ότι δεν θα ρίσκαρει την καριέρα του, μετά από μια βδομάδα που είχε προπονηθεί κανονικά, αφού φοβήθηκε μην υποτροπιάσει ένας παλιός του τραυματισμός. 

Η διοίκηση της Κύμης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και φέτος για να διορθώσει τα προβλήματα του αρχικού στησίματος, αλλά φαίνεται ότι δεν είχε την τύχη με το μέρος της αφού κάποιοι Αμερικανοί βγήκαν... ευπαθείς και ευαίσθητοι. Συμβαίνουν αυτά βέβαια και πάνω απ' όλα η υγεία των αθλητών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ