20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ενθουσιασμένος ο Μπάρλοου (vid)

Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη θα τεθεί ξανά, τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Κέλσι Μπάρλοου μετά τη μεταγραφή του στην Κύμη.

O 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ επιστρέφει στην Ελλάδα, για να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα, γεγονός για το οποίο δήλωσε ενθουσιασμένος μέσω βίντεο που έστειλε στους Ευβοιώτες ενώ απολαμβάνει τη δροσιά του σπιτιού του στις ΗΠΑ: «Γεια σας, είμαι ο Κέλσι. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για να παίξω στην Κύμη υπό τις οδηγίες του κόουτς Καστρίτη. Αγωνίστηκα για αυτόν για μία χρονιά στα Τρίκαλα και μπορώ να πω ότι είναι από τους αγαπημένους μου προπονητές κι ένας από τους καλύτερους που είχα ποτέ ή που έπαιξα εναντίον τους!».

Συνεχίζοντας, για τον Έλληνα προπονητή, συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι είναι ένας από τους λίγους προπονητές αυτήν τη στιγμή που κοουτσάρουν με τόσο πάθος και τόση αγάπη για το άθλημα. Θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή και αυθεντική σχέση μεταξύ μας, γεγονός που είναι πρωταρχικής σημασίας σε μια ομάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα για προετοιμασία και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, που θα είμαστε μαζί αυτήν τη σεζόν. Είναι στα αλήθεια υπέροχο που επιστρέφω πάλι στην Ελλάδα, τη χώρα στην οποία γεννήθηκα. Με πολλή δουλειά και με αφοσίωση θα περάσουμε πολύ καλά αυτήν τη χρονιά!».

https://www.facebook.com/gskimis/videos/637069393357058/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ