23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ενεργοποιεί «βόμβα» Ρέινολντς ο Ερμής Αγιάς (vids)

Σε συμφωνία με τον Σκότι Ρέινολντς έχει έρθει ο Ερμής Αγιάς κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αμερικανός άσος θα φοράει τη νέα σεζόν τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες του Basketa.gr.

Πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή που ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι νεοφώτιστοι και θα τους ενισχύσει πολύ σημαντικά στην περιφερειακή τους γραμμή, καθώς ο 32χρονος πόιντ γκαρντ είναι ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα και παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.

Ο Ρέινολντς είναι απόφοιτος του κολεγίου Βιλανόβα -θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στους Wildcats- και πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα, αλλά από το Γενάρη και μετά μετακόμισε στο Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν στην οποία είχε αγωνιστεί και το 2016.

Το 2012 υπέγραψε στους Γιούτα Τζαζ αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους σε επίσημο αγώνα. Έχει περάσει από πολλές ομάδες κι έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Basketball Champions League, ενώ πρόπερσι είχε πολύ καλή παρουσία στο Eurocup με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Πρόκειται για έναν πλέι μέικερ ο οποίος πρώτα σκοράρει αλλά έχει και την ικανότητα να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

Δείτε τον σε δράση στα παρακάτω videos:

https://www.youtube.com/watch?v=UQQq4J35WR0

https://www.youtube.com/watch?v=fUE5IhFtUeY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ