26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ο σκόρερ Ματ Ουίλιαμς κοντά στην Κύμη! (vids)

Κοντά στον Ματ Ουίλιαμς βρίσκεται η Κύμη, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάλκολμ Άρμστεντ, ο οποίος έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Τις κινήσεις ενίσχυσής τους συνεχίζουν οι Ευβοιώτες, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της παραμονής. Ο 25άχρονος γκαρντ αποφοίτησε από το UCF, αγωνίστηκε στο σάμερ λιγκ του 2017 με τους Μαϊάμι Χιτ και πέρυσι έπαιξε στην G-League με τη φανέλα των Σιου Φολς Σκάιφορς, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην ΚΤP, στη Φινλανδία. Στο πρόσφατο παιχνίδι της ΚΤΡ με την Καουχαγιόκι, την Παρασκευή (04/01), έβαλε 19π. με 2/3 δίποντα και 5/9 τρίποντα σε 32.09’, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 98-87 εκτός έδρας.

 

Ο Ματ Ουίλιαμς έχει, σε έξι παιχνίδια μέχρι στιγμής στο φινλανδικό πρωτάθλημα, κατά μέσο όρο 14,7π., 4,7 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=gC20CXA4Hkg

Οι διοικούντες τους «κυανόλευκους» και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας προχωρούν σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ, προκειμένου να το δυναμώσουν για να πάρουν τις νίκες που χρειάζεται στη συνέχεια της Basket League, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο Αμερικανός, εφόσον οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος, αρχής γενομένης δηλαδή από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (19/01, 15.45).

Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση για την αντικατάσταση του Ρόντερικ Κάμφορ, με τους ανθρώπους της Κύμης να «χτενίζουν» την αγορά, ώστε να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

https://www.youtube.com/watch?v=KQfjfSduKrc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ