19.1 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Συνεχίζουν… να ψάχνονται οι Σανς

Οι Σανς ψάχνουν πλέι μέικερ, μετά την ανταλλαγή με τους Ρόκετς, και ο χρόνος περνά χωρίς ακόμη να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία, εξετάζοντας τις επιλογές τους.

Η ανταλλαγή που πραγματοποίησαν οι Φοίνιξ Σανς με τους Χιούστον Ρόκετς, αφήνοντας τους Μαρκίς Κρις και Μπράντον Νάιτ, για να πάρουν τους Ράιαν Άντερσον και ΝτιΆντονι Μέλτον, τους έχει φέρει σε θέση να ψάχνουν ακόμη στην αγορά. Οι «Ήλιοι» αναζητούν έναν πλέι μέικερ, που θα αναλάβει το μεγαλύτερο «βάρος» σε αυτή τη θέση και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια κατάληξη της υπόθεσης, αν και είχαν βάλει μεγάλους στόχους, διεκδικώντας τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Κέμπα Ουόκερ και Τέρι Ροζίερ.

Η αναζήτηση συνεχίστηκε για παίκτες μικρότερου βεληνεκούς, αλλά πρέπει να βρεθεί και η «φόρμουλα» να αποκτηθούν. Ένας από αυτούς, είναι ο Πάτρικ Μπέβερλι, που διαθέτει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου, με τους Κλίπερς να ψάχνουν μετά την απόκτηση του Τάιρον Ουάλας, τον τρόπο να μειώσουν τα συμβόλαιά τους από 17 σε 15. Ο πρώην «άσος» του Ολυμπιακού προέρχεται από τραυματισμό στο γόνατο, τον οποίο όμως έχει ξεπεράσει πλήρως και, κουβαλώντας επίσης παραστάσεις πρωταθλητισμού με τους Ρόκετς, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά σε συνδυασμό με τις ικανότητές του σε άμυνα και μακρινό σουτ.

Ο δεύτερος είναι ο Κόρι Τζόσεφ των Πέισερς. Ένας από τους καλύτερους έκτους παίκτες του ΝΒΑ διαθέτει επίσης έναν χρόνο μόλις στο συμβόλαιό του και οι Σανς έχουν την ευκαιρία τους, από τη στιγμή που η Ιντιάνα επαναφέρει ως βασικό πλέι μέικερ τον Ντάρεν Κόλισον, ενώ έχει επιλέξει στο draft τον Άαρον Χόλιντει. Τέλος, ο Σπένσερ Ντίουιντι των Νετς είναι η πιο φθηνή λύση και εξετάζεται επίσης.

37 μέρες έχουν μείνει, βέβαια, μέχρι την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ και οι Σανς πρέπει να πάρουν μία απόφαση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ