19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπούκερ: “Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας” (vid)

Για την μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν τους, το 6o παιχνίδι της σειράς των Τελικών του NBA, μίλησε ο Ντέβιν Μπούκερ, φροντίζοντας παράλληλα να δώσει και τα εύσημα στον κόουτς Μόντι Ουίλιαμς για τα όσα έχουν κάνει οι Σανς στη σεζόν.

Ο σταρ των Φοίνιξ Σανς, που έγινε ο μοναδικός παίκτης των ήλιων με δύο συνεχόμενα παιχνίδια με 40 πόντους σε σειρά Τελικών,τόνισε πως δεν είναι κάτι καινούργιο η πρόκληση του να κερδίσουν ένα παιχνίδι επιβίωσης και γνωρίζουν ότι ο δρόμος ήταν βέβαιο πως δεν θα ήταν εύκολος, ώστε να φτάσουν στον στόχο του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας.

Έχω δει πολλά Game 6 και πολλά Game 7. Το είπε και ο Κρις Πολ νωρίτερα, θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε το Game 6. Ξυπνήσαμε απογοητευμένοι μετά την τελευταία ήττα, αυτό είναι πίσω μας, κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα. Δεν ζητήσαμε βοήθεια από κάποιον που δεν είναι στην ομάδα. Μόνοι εμείς, αυτό κάνουμε και λέμε όλη τη σεζόν. Εμείς ξέρουμε τι διακινδυνεύουμε, δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να βρούμε τη λύση και να το κάνουμε» τόνισε ο Μπούκερ, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει την σημασία που έχει ο Μόντι Ουίλιαμς σε αυτήν την ομάδα:

"Κρατάει την ισορροπία. Δεν υπάρχει καμία δεύτερη σκέψη από εμάς σε αυτά που λέει, θέλει το καλύτερο για την ομάδα και γενικά αποδεικνύεται... σωστός. Είμαστε ένα στενά συνδεδεμένο γκρουπ παικτών. Περνάμε τις εμπειρίες μας μαζί, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να φτιαξεις μια κουλτούρα και ένα σωστό περιβάλλον, ώστε να καταφέρουμε τις επιτυχίες που είχαμε μέχρι τώρα."

https://twitter.com/NBATV/status/1417197416005062662

https://twitter.com/NBA/status/1417202547186716675

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ