21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Ορμύλια ο Σταυρόπουλος (pics)

Στη Χαλκιδική βρέθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος κι έδωσε το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το πρωί της Τετάρτης (06/09) ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ορμύλιας.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» στήριξε την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου φιλάθλων, δίνοντας το παρών στα γραφεία του, όπου τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό κι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο, να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες, μη χαλώντας το... χατίρι κανενός. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να προμηθευτεί και εισιτήρια διαρκείας της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση: «Η παρουσία μας στην Ορμύλια Χαλκιδικής και στη διάρκεια της 6ης εθελοντικής αιμοδοσίας του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ, ήταν κάτι παραπάνω από ευχαρίστηση. Ο Νίκος Σταυρόπουλος έγινε δεκτός με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση από όλους, ξύπνησαν μνήμες, αλλά και πολλές συζητήσεις για το σπουδαίο μέλλον της ομάδας μπάσκετ, την πορεία της οποίας ο συγκεκριμένος σύνδεσμος παρακολουθεί ανελλιπώς.
Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστή και το έργο τους αξιέπαινο. Περισσότερες από 160 φιάλες αίμα έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος που επιμελείται την αιμοληψία κι αυτή είναι μόνο μία από τις όμορφες ενέργειές τους. Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για πιστοποιημένους ανανήπτες, βοήθεια στο περιφερειακό ιατρείο Ορμύλιας και σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται ανάγκη, συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απινιδωτή και πολλά ακόμη. Όλα αυτά, με αφορμή και επίκεντρο την αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ