23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προπόνηση ο Χαραλαμπίδης, ομιλία ο Σταυρόπουλος

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι αυτός που άρχισε να προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ήφαιστο Λήμνου (2/11), αφού ο Κώστας Φλεβαράκης από χθες το βράδυ -και μετά την ήττα από τη Νεπτούνας εντός έδρας για το BCL- αποτελεί παρελθόν.

Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Σταυρόπουλος, μίλησε στους παίκτες. Τους ζήτησε να δώσουν το 100%, σε άμυνα και επίθεση, σε κάθε στιγμή της προπόνησης και των αγώνων, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα ως τώρα και πρόσθεσε:  «Πιστεύω ότι η εικόνα σας πρέπει και μπορεί να είναι διαφορετική. Και για αυτό περιμένω από όλους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επιστρέψουμε το Σάββατο στις νίκες, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας».

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Άαρον Μπεστ. O Καναδός γκαρντ, αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί πέλμα, υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε κάκωση και είναι πιθανό να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη.

Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης, βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και ο Κώστας Φλεβαράκης, προκειμένου να αποχαιρετήσει την ομάδα. Μαζί του και ο συνεργάτης του Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του και αποχωρεί από την ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ