21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βγαίνει μπροστά ο «Μάτζικ»!

Ο Νίκος Σταυρόπουλος όχι μόνο δεν αποχωρεί εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, αλλά αναλαμβάνει έναν πιο διευρυμένο ρόλο στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Τέλη Ζουρνατσίδη, κάτι που θα αναλυθεί αύριο (25/9) σε συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος είχε αποστασιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Κι αυτό, γιατί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, χωρίς να σημαίνει αυτό βέβαια, ότι δεν ενημερωνόταν για όσα συνέβαιναν. Ο ίδιος υποβλήθηκε στην επέμβαση και όχι μόνο δε θα φύγει από την ομάδα, αλλά αναμένεται μάλιστα να αναλάβει έναν πιο διευρυμένο ρόλο, από αυτόν του τεχνικού διευθυντή που κατείχε.

Μετά την αποχώρηση του Τέλη Ζουρνατσίδη, ο «Μάτζικ» είναι αυτός που θα βρει μπροστά για τους Θεσσαλονικείς σε μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση, καθώς πρόκειται για ένα άτομο, που γνωρίζει πολύ καλά τις καταστάσεις στο σύλλογο και πώς πρέπει να τις χειριστούν οι άνθρωποί του. Ο Σταυρόπουλος θα είναι πιο κοντά στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ θα έχει και το ρόλο του στην Ακαδημία.

Η ακριβής σύσταση του νέου του ρόλου θα αναλυθεί αύριο (25/9, 14:30) σε συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης, μαζί με όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, με τον ΠΑΟΚ να εκπέμπει αισιοδοξία για την νέα σεζόν, σε σύγκριση με την αβεβαιότητα που υπήρχε για πολύ καιρό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ