17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ουέιντ… είναι εδώ! (vid)

Ο τελευταίος χορός του Ντουέιν Ουέιντ είναι... επίσημος με τον πλέον απόλυτο τρόπο, αφού οι Χιτ δημοσίευσαν το βίντεο της υπογραφής του τελευταίου του συμβολαίου, με το οποίο ετοιμάζεται για το «αντίο».

Ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα, γιατί αυτή είναι η τελευταία χρονιά που θα απολαύσουμε στο παρκέ τον Ντουέιν Ουέιντ. Αυτή είναι η 16η χρονιά του στο ΝΒΑ και η τελευταία, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε ύστερα από... σκέψεις επί σκέψεων το καλοκαίρι που μας πέρασε, με ένα πανέμορφο βίντεο, που αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα νέα, που θα μπορούσαν να ακούσουν οι φίλοι του μπάσκετ.

Τώρα πια, αυτός ο... τελευταίος χορός, όπως τον προανήγγειλε ο «Flash», επισημοποιήθηκε και από την ομάδα της καρδιάς του, με την οποία κατέκτησε τρία δαχτυλίδια το 2006, το 2012 και το 2013. Οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν γνωστή την ανανέωση μέσω... βίντεο, που απαθανατίζει τον Ουέιντ να υπογράφει το τελευταίο συμβόλαιο της επαγγελματικής του καριέρας στο μπάσκετ.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, γιατί σιγά σιγά έρχεται το τέλος ενός σπουδαίου. Και πρέπει να το απολαύσουμε, όπως κάναμε όλα τα προηγούμενα 15 χρόνια...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ