20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χιτ: Επιστρέφει στο Μαιάμι ο Βίκτορ Ολαντίπο (vid)

Την απόφαση να μείνει στους Μαϊάμι Χιτ για άλλον ένα χρόνο πήρε ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φλόριντα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το γεμάτο ρόστερ των Χιτ.

Μία από τις ομάδες που δείχνουν αρκετά δραστήριες τη φετινή off-season του ΝΒΑ είναι οι Μαϊάμι Χιτ. Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα έκανε... φασαρία την πρώτη ημέρα της Free Agency, καταφέρνοντας να κάνει δικούς της τους Κάιλ Λάουρι και Πι Τζέι Τάκερ, ενώ την ίδια ώρα και να "δέσει" τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της, Τζίμι Μπατλερ, κάνοντας τον "κροίσο" με ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Kαι η συνέχεια είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς την ανανέωσή του συμβολαίου του θα υπογράψει και ο Βίκτορ Ολαντίπο.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1422971978894487554

Οι Χιτ βρίσκονται "κερδισμένοι" από την κατάσταση της υγείας του παίκτη, καθώς ο Ολαντίπο αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος του 2021, ύστερα από τον τραυματισμό του στο γόνατο, κάτι που έβλαψε πολύ την χρηματιστηριακή του αξία. Έτσι, ο Ολαντίπο αποφάσισε να μην ψάξει την τύχη του σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά να μείνει στο Μαϊάμι με το μινιμουμ δυνατό συμβόλαιο για ένα χρόνο, και το 2022, έχοντας ένα γεμάτο δεύτερο μισό στην πλάτη του και ελπίζοντας μία καλή παρουσία σε αυτό, να αναζητήσει ξανά ένα πλούσιο συμβόλαιο, ανάλογο της αξίας του.

https://www.youtube.com/watch?v=yAM3EttFu3g



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ