20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Όταν ο ΛεΜπρον έπαιρνε την περιβόητη “Απόφαση”! (vid)

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποφάσισε να πάρει τα... ταλέντα του και να πάει στην Νότια Ακτή και τους Μαιάμι Χιτ, στην απόφαση που συζητήθηκε όσο ελάχιστες την περασμένη δεκαετία στο NBA!

To ημερολόγιο έγραφε 8 Ιουλίου του 2010, όταν ο ΛεΜπρον Τζέιμς διοργάνωνε, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, μια ειδική εκπομπή στην οποία επρόκειτο να ανακοινώσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, μετά από 7 χρόνια στο Κλήβελαντ με τους Καβαλίερς. Ο Τζειμς, ο πιο "καυτός" free agent στην σύγχρονη ιστορία του NBA, θα ανακοίνωνε πως η σεζόν 2010-11 θα τον έβρισκε στο Μαιάμι και τους Χιτ, δημιουργώντας μία σούπερ τριάδα παικτών, παρέα με τον Ντουέιν Γουέιντ και τον Κρις Μπος. Η απόφαση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς αλλά και τον ιδιοκτήτη των Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, με τον Γκίλμπερτ να γράφει ότι το Κλήβελαντ θα κέρδιζε τίτλο πριν από τον "αυτοαποκαλούμενο Βασιλιά" και τους φίλους των Καβς να καίνε τις φανέλες του Τζέιμς, νιώθοντας προδομένοι!

Τελικά, ο Τζέιμς ήταν αυτός που χαμογέλασε πρώτος, καθώς κέρδισε όχι ένα, άλλα δύο πρωταθλήματα στην παρουσία του στο Μαϊάμι, φεύγοντας το 2014 ως θρύλος των Χιτ και γυρίζοντας πίσω στο Κλήβελαντ ώστε να... εκπληρώσει την υπόσχεσή του στους Καβς και να τους χαρίσει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την περίφημη εκπομπή του ΛεΜπρον Τζέιμς στο ESPN:

https://www.youtube.com/watch?v=Afpgnb_9bA4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ