27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο τελευταίος χορός του Ουέιντ (vid)

Η φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι η τελευταία του Ντουέιν Ουέιντ στα παρκέ του ΝΒΑ. Το ανακοίνωσε μέσω τρομερού βίντεο, το οποίο αξίζει να αφιερώσετε δέκα λεπτά για να δείτε.

Στα 36 του, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολυετή καριέρα του, καθώς όπως γνωστοποίησε η σεζόν 2018-2019 θα είναι η ύστατη. Έχοντας κατακτήσει ήδη τρεις φορές τον τίτλο κι έχοντας επιλεγεί δώδεκα φορές στο All Star Game ο Αμερικανός αναλύει -μέσω του συγκινητικού βίντεο- την πορεία του στα αμερικανικά παρκέ, ενώ μιλάει και για τη ζωή του τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ.

Ο «τελευταίος χορός» -όπως τιτλοφορείται το βίντεο- θα δοθεί φέτος, οπότε θα αγωνιστεί για 16η και τελευταία χρονιά στο ΝΒΑ. Όπως προσθέτει η εφημερίδα «Miami Herald», ο Ντουέιν Ουέιντ θα υπογράψει συμβόλαιο μίνιμουμ αποδοχών, αντί 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων, με τους Μαϊάμι Χιτ, στους οποίους ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 κι έμεινε έως το 2016, πριν μεταγραφεί στους Σικάγο Μπουλς (2016-2017) και από εκεί στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (2017-2018). Επέστρεψε στο συγκρότημα της Φλόριντα πέρυσι κι εν τέλει σε αυτό θα ολοκληρώσει την καριέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=qVr-D3kLB9w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ