19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντράγκιτς: “Ζήτησε συγνώμη από τους φίλους των Ράπτορς”

O Γκόραν Ντράγκιτς δεν πήρε και τόσο καλά την απόφαση των Μαϊάμι Χιτ να τον παραχωρήσουν. Φαίνεται πως δεν πήρε και τόσο καλά ούτε την ομάδα στην οποία τον έδωσαν, τους Τορόντο Ράπτορς. Μια δήλωσή του δημιούργησε κύμα αντιδράσεων και ο Σλοβένος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους φίλους της ομάδας του Καναδά.

"Το Τορόντο δεν είναι ο προορισμός που θα προτιμούσα, έχω υψλότερες φιλοδοξίες, θα δούμε τι θα γίνει", φέρεται να δήλωσε στο SportsNet στην πατρίδα του τη Σλοβενία καιοι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Και φυσικά δήλωσε άμεσα πως οι δηλώσεις αυτές "απομονώθηκαν" ώστε να μην γίνεται κατονοητό το τι ακριβώς εννοούσε. "Το μήνυμά μου, βασικά, προς όλους τους φίλους του Τορόντο, είναι πως θα ήθελα να συζήσω συγνώμη. Δεν "βγήκαν" με τον σωστό τρόπο. Ξέρω πως αγαπούν την ομάδα τους και θα πρέπει να είναι περήφανοι γι' αυτήν, καθώς είναι από τους καλύτερους οργανισμούς στο ΝΒΑ. Έχουν ήδη κατακτήσει ένα προωτάθλημα".

Ο Ντάγκιτς υποστήριξε πως όσα είπε δεν μεταφέρθηκαν όπως θα έπρεπε και λείπει η ευρύτερη έννοια των όσων είπαν. "Ήμασταν στο κέντρο της πόλης και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί και ουσιαστικά απομονώθηκε η ατάκα. Τους είπα πως πέρασε επτά χρόνια στο Μαϊάμι και πως αυτός θα ήταν ο ιδανικός προορισμός για αμένα, γιατί η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι εκεί και όχι στο Τορόντο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ