21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι απίστευτες ιστορίες του Τόμας για την μαμά του (vid)

O Λόντζο Μπολ έγινε γνωστός πολύ πριν γίνει... γνωστός. Το ταλέντο του ήταν δεδομένο, αλλά ο πατέρας του με τις απίστευτες δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς και οι οποίες δεν ήταν ότι καλύτερο, τον έφεραν σε πρώτο πλάνο. Κάνοντας ακόμη και αυτό το συμβόλαιό του με τους Λέικερς να «χαθεί» στη φασαρία όσων έλεγε και των αντιδράσεων που προκαλούσαν. Και ακόμη προκαλούν εδώ που τα λέμε. Τόσο που η ερώτηση έρχεται αυθόρμητα: «Μήπως όλη αυτή η φασαρία τελικά επηρεάζει και την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, τους συμπαίκτες, τους προπονητές του ή και τον ίδιο τον κόσμο;» Την ερώτηση ανέλαβε να απαντήσει ο Aϊζάια Τόμας, o παλιός των Ντιτρόιτ Πίστονς και νυν πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, δίνοντας στα πράγματα τη σωστή τους διάσταση με τον πλέον περιγραφικό τρόπο, τον οποίο αξίζει πραγματικά να δείτε.

Ο Τόμας έκανε λόγο για «τρελές» οικογένειες, κάνοντας λόγο για τον αδελφό του Γκρέγκορι τον οποίο ο ίδιος ονόμαζε «Γκέγκε» όταν ήταν μικρός και του έμεινε ως παρατσούκλι. Ο Γκέγκε λοιπόν είχε τη συνήθεια να κλέβει. Από τους πάντες. Ένα περιστατικό, όταν ακόμη ο Τόμας ήταν στο Πανεπιστήμιο και στην Ιντιάνα, όταν ο Γκέγκε εμφανίστηκε στην πόρτα και έβαλε μέσα 12 άτομα χωρίς εισιτήριο λέγοντας «εγώ έφερα τον Αιζάια εδώ», ήταν μόνο η αρχή όσων είχε να πει.

«Δεν είναι κάτι καινούριο όλο αυτό. Απλά τώρα τα ξέρετε, γιατί υπάρχουν τα social media. Υπάρχει το facebook, το twitter. Η μητέρα μου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, ερχόταν στο γήπεδο και έφερνε κοτόπουλο από το σπίτι και όπλο. Κάποια στιγμή στη διάρκεια ενός αγώνα ένας παίκτης ήρθε και είπε «φίλε,μπορείς να της πεις να μην με βρίζει» και του είπα «φίλε, συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πάω να της πω τίποτα». Το ΝΒΑ, το NFL έχουν να κάνουν με τέτοιες καταστάσεις χρόνια τώρα».

Η παρέμβαση της παρουσιάστριας θέλοντας να δει πως όντως κατάλαβε καλά ρωτώντας αν η μητέρα του όντως πήγαινε στο γήπεδο «με φαγητό που δεν είχε αγοράσει από εκεί, με όπλο, έχοντας καταναλώσει λίγο αλκοόλ», έφερε την καταφατική απάντηση του Τόμας, με μία διόρθωση: «Πολύ αλκοόλ», βάζοντας τα γέλια. Όπως έφερε και στην επιφάνεια κάτι ακόμη: «Η μάμα μεγάλωσε εννέα παιδιά μόνη της. Έξι αγόρια και δύο κορίτσια και το έβδομο αγόρι ήμουν εγώ. Και δεν ζούσαμε στο όριο της φτώχιας. Ζούσαμε κάτω από αυτό, εκεί που κανείς δεν σου δίνει σημασία. Εκεί βρισκόμασταν. Και από εκεί βρεθήκαμε στο ΝΒΑ. Δεν ξέραμε τίποτα. Ούτε εμείς, ούτε οι οικογένειές μας. Μεγαλώσαμε, καταλάβαμε, μάθαμε πως να δίνουμε μια συνέντευξη, πώς να μιλάμε. Το ίδιο θα γίνει και με την οικογένεια Μπολ.. Σε δύο – τρία χρόνια από τώρα θα είναι όλοι καλύτεροι».

Ειλικρινά όμως αξίζει να δείτε τα όσα λέει ο Αϊζάια Τόμας και τον τρόπο με τον οποίο τα περιγράφει...

*Για την ιστορία να πούμε πως ο Τόμας μεγάλωσε στο West Side North Lawndale, το οποίο θεωρείται από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές. Η μητέρα του κατάφερε να τον δεχθούν στο St Joseph High School στο Westchester Illinois, βλέποντας πως το ταλέντο του μπορεί να γίνει διαβατήριο για να ξεφύγει. Κάθε μέρα έκανε διαδρομή 90 λεπτών για να φτάσει ως εκεί. Επέμεινε, έμεινε και στην πρώτη του χρονιά οδήγησε το σχολείο στους τελικούς της Πολιτείας, μπαίνοντας άμεσα στις λίστες των κορυφαίων κολλεγίων, με τον ίδιο να επιλέγει την Ιντιάνα του Μπόμπι Νάιτ. Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ