17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λέικερς: Ενδιαφέρον και για τον Αϊζάια Τόμας (vids)

Ο Αϊζάια Τόμας κυκλοφορεί ελεύθερος και σκοράρει... ανεξέλεγκτα σε ότι τουρνουά και παιχνίδι βρεθεί. Οι φήμες θέλουν με τον Μαρκ Στέιν να έχει το ρεπορτάζ, πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Το 32χρονος έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τους Μπόστον Σέλτικς την περίοδο 2016-17, αλλά δεν έμεινε στη Βοστώνη. Τον Αύγουστο του 2017 δόθηκε στους Καβαλίερς από τους οποίους στα μισά της σεζόν δόθηκε στους Λέικερς. Εκεί έκανε κάποια καλά παιχνίδια, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει, αλλά ο δεύτερος ρόλος δεν ήταν κάτι που του ταίριαζε. Και το δήλωσε κιόλας τον Μάρτιο του 2018.

¨Δεν είμαι ο 6ος παίκτης", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη USA Today και δεν έμεινε σε αυτό: "Και δεν θα γίνω ποτέ ο 6ος παίκτης. Απλά θέλω να το ξεκαθαρίσω προς όλους. Είμαι παίκτες που έγινε δύο φορές All Star κι έχω κάνει πράγματα στην καριέρα μου, που άλλοι παίκτες ούτε καν τα έχουν πλησιάσει".

Από τους Λέικερς πέρασε στους Νάγκετς και από εκεί στους Ουίζαρντς για να καταλήξει με ένα δεκαήμερο συμβόλαιο και μόλις τρεις αγώνες στους Πέλικανς το 2021. Πουθενά όμως δεν στέριωσε. Έχει δουλέψει πολύ για να κάνει την επιστροφή του και αγωνιστικά μάλλον κανείς δεν μπορεί να καταθέσει ένσταση για τις ικανότητές του. Το θέμα είναι αν πιστεύει πως μπορεί να είναι έκτος -ή και έβδομος και όγδοος-παίκτης σε μια ομάδα αστέρων, που αναζητά ποιοτικούς παίκτες για να αποκτήσει βάθος, αφού στόχος είναι αποκλειστικά το πρωτάθλημα.

Πάντως δείχνει να είναι αρκετά συναισθηματικός ακόμη στις αντιδράσεις του. Αφού είχε μόλις σημειώσει 81 πόντους σε παιχνίδι στο Σιάλτ, έκρυψε το πρόσωπό του σε μια πετσέτα και ξέσπασε σε κλάμματα μονολογώντας "they gave up on me". Ουσιαστικά πως δεν ξέχασαν οι ομάδες γιατί δεν πίστευαν πλέον σ' αυτόν. Οι Λέικερς δείχνουν να θέλουν να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι στο πλευρό του. Αναμένονται πλέον οι εξελίξεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ