20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πέλικανς: Ενδιαφέρον για Μάρκανεν εν μέσω… έρευνας

Έντονο ενδιαφέρον για τον Λάουρι Μάρκανεν έχουν οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς, οι οποίοι θα ψάξουν να βρουν φόρμουλα συμφωνίας με τους Σικάγο Μπουλς, την ώρα που το NBA ερευνά την συμφωνία των δύο ομάδων για τον Λόνζο Μπολ!

Ο Φινλανδός φόργουορντ που έμεινε ελεύερος αυτό το καλοκαίρι από τους Σικάγο Μπουλς, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο πρωτάθλημα, όμως παραμένει ακόμα δίχως συμβόλαιο, εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεών του. Αυτές τις απαιτήσεις, είναι πιθανόν να μπορούν να τις καλύψουν οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς. Οι "Πελεκάνοι" αποτελούν μία από τις ομάδες που έχουν τον χώρο για να δώσουν ένα υψηλότερο συμβόλαιο στον νεαρό Φινλανδό, ο οποίος μετά από 4 χρόνια στο Σικάγο, θέλει να αλλάξει την πορεία της καριέρας του. Βασικό "εφόδιο" των Πέλικανς για αυτή τη συμφωνία είναι ένα αρκετά υψηλό trade exception, αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων, που έχουν στα χέρια τους και μπορούν να στείλουν στους Μπουλς ώστε να "απορροφήσουν" ένα συμβόλαιο που προσεγγίζει αυτό το ποσό και πλησιάζει σε αυτά που φημολογείται ότι θέλει ο Μάρκανεν.

Την ίδια ώρα όμως, οι Μπουλς αλλά και οι Πέλικανς έχουν μπει σε... περιπέτειες, για την υπόθεση του Λόνζο Μπολ! Όπως ενημέρωσε εχθές το NBA, η συμφωνία των δύο ομάδων για το sign and trade του Μπολ στο Σικάγο (όπως και αυτή του Κάιλ Λάουρι στους Μαϊάμι Χιτ), βρίσκεται υπό έρευνα για πιθανή παράτυπη επικοινωνία των δύο πλευρών, πριν ανοίξει επίσημα η περίοδος διαπραγματεύσεων. Αυτό είχε συμβεί και την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην περίφημη υπόθεση Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με τους Μιλγουόκι Μπακς να χάνουν τη συμφωνία με τον παίκτη και το draft pick δεύτερου γύρου του 2022, με τον Σέρβο να καταλήγει στους Ατλάντα Χοκς. Στην περίπτωση Μπολ και Λάουρι, αν αποδειχθεί ενοχή των δύο ομάδων, η τιμωρία μπορεί να είναι βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, απώλεια draft picks ή και τιμωρία με πρόστιμο ή αποκλεισμό στους υπεύθυνους των ομάδων που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις.

https://twitter.com/TheSteinLine/status/1424418849617743877



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ